Een kosten besparende werkdag met ABAX Rapporten

Geschreven door -
ABAX heeft diverse rapporten voor verschillende behoeftes. De publieke sector, ondernemers, bedrijven en particulieren kunnen op hun eigen manier hier een voordeel uithalen. Hoe kan jij onze ABAX rapporten het beste gebruiken?

ABAX SCHEDULED REPORTS 

Pas de meest gebruikte en belangrijkste rapporten aan zoals jij wilt en laat de rapporten naar jouw e-mail versturen op het gewenste tijdstip. Dan weet je zeker dat je geen belangrijke gegevens zal mislopen.  En dat allemaal zonder extra werk.  De belangrijkste en meest gebruikte rapporten kunnen iedere dag, wekelijks of maandelijks automatisch naar jouw e-mail verzonden worden.

 

ABAX REPORT PACKAGE 

De Belasting- en efficiëntieverslagen zijn volgens de richtlijnen van de Belastingdienst en naar de behoeftes van onze klanten ontworpen en aangepast. ABAX houdt de veranderingen in de eisen van de Belastingdienst nauwlettend in de gaten zodat de rapporten altijd aan de huidige eisen voldoen.

 

ABAX DISTANCE REPORT 

Het ABAX afstandsrapport geeft het totaal aantal gereden kilometers van de bestuurder of van een bepaald voertuig weer. Ook worden de hoeveelheid ritten en reisduur vermeld. Dit rapport kan gebruikt worden om de efficiëntie van de bestuurders te analyseren en te verbeteren.

 

ABAX NOTIFICATION REPORT 

Wanneer het apparaat niet werkt waarschuwt het systeem je automatisch. Het systeem kan monitoren of de bestuurders hun data moeten updaten of dat er ongewenst rijgedrag wordt vertoond. Meldingen zoals deze zullen als nieuwe waarschuwing geregistreerd worden in de gebruikersinterface en worden in het notificatie rapport samengevat.

 

ABAX INVOICE BASIS 

Als jouw bedrijf jouw eigen klanten factureert, kan je rechtstreeks vanuit het ABAX-systeem hulp krijgen bij het opstellen van de factuurdocumentatie. Met het ABAX Factuurbasis rapport is het mogelijk om zakelijke ritten naar bijvoorbeeld, een specifieke bouwplaats te factureren.