Ajax kidsdag

Geschreven door -
Op zondag 12 maart werd door Ajax, bij de wedstrijd Ajax- FC Twente, de jaarlijkse Kidsdag georganiseerd. ABAX heeft tijdens deze Kidsdag haar business stoelen beschikbaar gesteld aan kinderen. Dit jaar hebben wij, via de Ajax kidsclub, een winactie gedaan. Leden van de kidsclub konden, in een filmpje, een broertje/zusje , vriendje, vriendinnetje, neefje/nichtje opgeven die het verdiende om naar de Kidsdag te gaan. We hebben vele filmpjes ontvangen en iedereen verdiende het om naar de Kidsdag te gaan. Uit alle inzendingen hebben we 2 kinderen gekozen, die ieder met een ouder en nog een broertje/zusje, vriendje/vriendinnetje, naar de wedstrijd mochten.

GELUKKIGE WINNAARS

De gelukkige winnaars waren Stephanie, die haar broertje Casper had opgegeven en Rick die door zijn moeder was opgegeven. Beide kinderen konden deze dag goed gebruiken. En dat blijkt ook wel uit de enthousiaste reacties die wij van hen ontvangen hebben. Voor beide kinderen was de Kidsdag zeer geslaagd!

De reactie van de moeder van Rick:

“Wat was het ontzettend leuk afgelopen zondag op de Ajax Kidsdag! Rick (en zijn zusje en ik) hebben enorm genoten. De spelletjes, het schminken, alle leuke activiteiten vooraf, daarna de spannende wedstrijd waarbij we gelukkig 3 keer hebben kunnen juichen en als afsluiter nog de handtekeningen van 2 spelers. Het was heel fijn om mijn kids zo te hebben zien genieten en wil jullie daarom heel erg bedanken.”

''..LEUKSTE AJAX DAG OOIT!'' 

En ook Casper heeft genoten, zo blijkt uit de reactie van Stephanie en haar moeder:

“We (Stefanie en Casper ) waren beide best nerveus toen we naar de Arena reden. Maar toen we de zaal met spelletjes binnen liepen, werd er gelijk volop gebruik gemaakt van de stempelkaart waar allerlei spelletjes aan vast zaten. Vooral het vangspel was superleuk! Ook was er zoveel lekkers om te eten. Toen we later de Arena inliepen en we zo dicht bij het veld mochten zitten voelde we ons wel speciaal! We hebben genoten van de wedstrijd, en hebben alle doelpunten gezien. Na de wedstrijd mochten we weer terug naar de VIP ruimte en kregen we nog patatjes en ijs. Ook kwamen er nog 2 spelers naar de ruimte. Het was de leukste Ajax dag ooit!!! 

Bedankt dat Casper deze prijs heeft gekregen... het was super!!!

Groetjes Casper en Stefanie''