Ajax op de toekomst

-
Op 11 Juli was de eerste training van de AJAX selectie in Nederland onder leiding van de nieuwe coach Peter Bosz
Training Ajax2

Op 11 juli vond de eerste training van de Ajax-selectie in Nederland plaats, onder leiding van de nieuwe coach Peter Bosz. Het team was zaterdag teruggekomen van een trainingsstage in het mooie Oostenrijkse Zillertal. Tijdens het kamp heeft iedereen volop gelegenheid gehad om aan elkaar te wennen en de basis te leggen voor een mooi seizoen.

Er waren duizenden mensen afgekomen op de eerste training op het trainingscomplex de Toekomst. Als sponsor van Ajax waren we natuurlijk van de partij en genoten we van het enthousiasme van alle fans. De spelers werkten hard, speelden fanatiek en hadden vooral ook veel lol. Op het veld werden de oefeningen geleid door Hennie Spijkerboer en de nieuwe assistent Hendrie Krüzen, Peter Bosz observeerde, observeerde en observeerde, waarna hij zijn bevindingen vol passie deelde met de groep. Na de training was er volop tijd en gelegenheid voor de fans om handtekeningen en selfies te verzamelen.

De doelstelling van Peter Bosz is: “Winnen op een Ajax Manier". Het begin is gemaakt, op naar een succesvol seizoen met mooie wedstrijden en een goed resultaat.

De foto's bij dit artikel zijn via de Facebookpagina van Ajax verkregen.
Training Ajax