Swingende Ajax Sponsordag in Ziggo Dome

-
Op 12 februari werd ABAX door Ajax uitgenodigd om een speciale dag bij te wonen waarbij de sponsoren van Ajax in de watten werden gelegd. Als ambassadeur van ABAX was ik daarbij, lees hier het verslag van deze sponsordag.
ZiggoAjax

BORRELEN MET EDWIN VAN DER SAR

We werden verwelkomt in de Ziggo Dome, waar de dag plaats zou gaan vinden. Na een korte borrel opende Edwin van der Sar met een presentatie over het afgelopen jaar. Daarnaast kregen we een aantal interessante presentaties van onder andere de commercieel directeuren van Ziggo en de Amsterdam ArenA.

ABAX IN DE ZIGGO DOME

Na de presentaties kregen we een unieke backstage rondleiding door de Ziggo Dome waarbij Tjeerd Oosterhuis ons meer vertelde over de opbouw van de show die dezelfde avond zou plaatsvinden. Ziggo verzorgde ons diner, dat in de Ziggo Members Club plaatsvond en aansluitend hebben we het concert van de Ladies of Soul bijgewoond in de VIP ruimte van de Ziggo Dome.

Het resulteerde in een geweldige avond die voor veel zakelijke opportunities heeft gezorgd, maar ook zeer plezierig was.