Wie is binnen uw bedrijf de Max Verstappen?

-
Wie rijdt er het hardst binnen uw bedrijf?
WIe is in uw bedrijf de Max?

MAX VERSTAPPEN WINT GRAND PRIX

Allereerst feliciteert ABAX Nederland Max Verstappen met het behalen van de winst op de Grand Prix van Barcelona. ABAX biedt een handig systeem aan, waarin ook de snelheid van uw wagenpark uitgelicht kan worden.

WIE RIJDT ER (TE) SNEL BIJ U?

Als u een abonnement heeft afgesloten bij ABAX rittenregistratie, dan heeft u de beschikking over veel statistieken. Eén van deze statistieken is het inzien van de snelheid tijdens een rit. Bij een te hoge snelheid van een bestuurder, zal de wagenparkbeheerder een melding ontvangen. Hij kan een melding ontvangen als een bedrijfsvoertuig harder rijdt dan 136 km/u, dit is de standaardinstelling. Dit aantal is gebaseerd op de maximumsnelheid in Nederland van 130 km/u, op basis van gps is dit 136 km/u. U kunt dit ook verhogen of verlagen door te klikken op de knop ‘hoge snelheid’. De werkgever mag de verkregen informatie niet gebruiken om de bestuurder te straffen, maar kan het wel inzetten om veiliger rijden aan te moedigen.

Snelheid wagenpark

Het gebruik van deze melding is gebaseerd op drie factoren:

  • Hoge snelheden brengen een hoog risico op ongelukken met zich mee, de werkgever kan de werknemer vragen om langzamer te rijden.
  • Het zijn bedrijfsvoertuigen waar het bedrijf vaak op adverteert. Te snel rijden kan de reputatie van een bedrijf beschadigen.
  • Bestuurders van bedrijfsvoertuigen zijn vaak afhankelijk van het voertuig om hun werk te doen. Als ze hun rijbewijs verliezen kunnen ze ook hun baan verliezen.

Dus, wie is de Max Verstappen binnen uw bedrijf?