ABAX UK genomineerd als werkgever van het jaar tijdens de Peterborough Telegraph Business Awards 2015

-
PT Employer of the year

ABAX UK was één van de genomineerden voor werkgever van het jaar 2015 tijdens de Peterborough Telegraph Business Awards.

De onderscheidingen in Peterborough werden belicht door de succesverhalen in de regionale zakelijke gemeenschap, en werd gevierd door de mensen en bedrijven die de economie in Peterborough bedrijven.

Rond de 500 mensen kwamen op het galadiner in de Peterborough Arena waarbij ABAX UK streed tegen de andere genomineerden in dezelfde categorie: AB Agri en Peterborough Environment City Trust.

Deze genomineerden werden onderworpen aan een assesement en een bedrijfsbezoek.

Als technologisch bedrijf ontwikkelt en levert ABAX software voor iedereen die een voertuig gebruikt voor werk.

UK Management Directeur Frank Ystenes zegt: “Bij ABAX prijzen we onszelf gelukkig met het hebben van een unieke en plezierige werkomgeving." “Onze visie is gebaseerd op drie essentiele elementen; mensen, technologie en producten. Door te zorgen voor onze medewerkers hebben we meer succes"

“We zijn vereerd dat we genomineerd zijn voor werkgever van het jaar van Peterborough, de stad waar ons UK hoofdkantoor gevestigd is."

Het Noorse bedrijf, dat sinds 2012 in de UK  gevestigd is, heeft nu meer dan 260 medewerkers in Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, Nederland en de UK.

Alle nieuwe medewerkers krijgen een training binnen, zodat zij de vaardigheden leren die bij hun functies horen. Alle nieuwe medewerkers volgen een training van 100 dagen. Tweemaal per jaar neemt ABAX nieuwe medewerkers aan, zij starten direct met een bedrijfsbrede ‘kick off’. Dit vindt in januari en augustus plaats.

In november 2014 is ABAX een vijfjarige samenwerking aangegaan met de voetbalclub Peterborough United. Het stadion heet nu ook ‘ABAX Stadium’.

Over ABAX
    • ABAX is marktleider in rittenregistratie systemen bestemd voor bedrijven en particulieren die gebruik maken van een auto voor hun werk.
    • ABAX heeft in Nederland een kantoor in Halfweg (Amsterdam)