Publieke sector

Het aanbieden van efficiënte dienstverlening is van groot belang in de Publieke Sector. Ook voor u is het behouden van controle over uw voertuigen belangrijk. Maar de focus ligt vaak meer op het behouden van kwaliteit, efficiëntie en een hoge klanttevredenheid. ABAX helpt u met het bijhouden van accurate ritdocumentatie conform de eisen van de Belastingdienst, het verhogen van de klantenservice en het verbeteren van uw algemene diensten waarvoor u uw voertuigen inzet. ABAX helpt u met het behouden van controle over uw materieel en monitort het gebruik daarvan. Met ABAX zult u altijd realtime inzicht hebben van de locaties van uw voertuigen via onze digitale kaart.

HANDIGE TOOLS 

ABAX Report Package

Alle rapporten zijn opgesteld op basis van klantbehoeftes en volledig aangepast aan de huidige wet- en regelgeving.

ABAX Scheduled Reports

De, voor u belangrijke en nuttige rapporten worden volautomatisch per e-mail verstuurd, volgens een vast schema.

ABAX Mobile

ABAX Mobile is een gebruiksvriendelijke app ontwikkelt voor de bestuurder. ABAX Triplog is direct met een smartphone te controleren, onderhouden en updaten.

 

AANBEVOLEN ABAX-PRODUCTEN 

ABAX Triplog

Business pakket

Lees meer

ABAX Equipment Control

Premium pakket  

Lees meer

 

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN? 

Scorlewald

“Het systeem van ABAX maakt het registreren van ritten een stuk gemakkelijker. Naast de kwaliteit van het product vinden wij ook dat ABAX erg klantvriendelijke medewerkers in dienst heeft. Daarom raden wij ABAX ook aan voor iedereen die een automatische rittenregistratie zoekt.’’

- Rob Hardewijn, Coordinator