Service- en onderhoudsbedrijven

Zou het niet fantastisch zijn om uw werkdag efficiënter te maken, altijd te weten waar uw voertuigen zijn én volledig controle te hebben over uw gereedschap? En zo tijd en geld besparen?

Eén van de grootste uitdagingen in de service- en onderhoudsbranche is de productiviteit te verhogen en tegelijkertijd de kosten te minimaliseren.

Met ABAX Triplog (rittenregistratie) kunt u uw werkdagen efficiënter maken door altijd te weten waar uw bedrijfsauto's zich bevinden en onnodige ritten te minimaliseren.

Met ABAX Equipment Control weet u altijd waar uw gereedschap en materieel is en krijgt u informatie over hoe uw spullen gebruikt worden.

Met ABAX Worker (projectmanagement) heeft u volledige controle over projecten en toegang tot belangrijke KAM-documenten, rechtstreeks op uw mobile telefoon.

AANBEVOLEN ABAX-PRODUCTEN
HANDIGE TOOLS
WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

ABAX Triplog

  • You've got this
  • We've got this
  • ABAX has this.

Lees meer 

ABAX Equipment Control

  • Where was it

Lees meer 

ABAX Worker

Standard pakket 

Lees meer

ABAX Fleet Control

Toon realtime de locaties van al uw voertuigen met een ABAX-unit op een digitale kaart.

ABAX Report Package

Alle rapporten zijn opgesteld op basis van klantbehoeftes en volledig aangepast aan de huidige wet- en regelgeving.

ABAX Tags

Voeg tags aan uw materieel of voertuigen toe zodat u in de live-kaart en rapportages uw voertuigen en materieel kunt sorteren en beter kunt organiseren.

ABAX Mobile

ABAX Mobile is een gebruiksvriendelijke app, ontwikkeld voor de bestuurder. ABAX Triplog is direct met een smartphone te controleren, onderhouden en updaten.

Plender Totaalonderhoud

“.. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Voor ons is ABAX echt een uitkomst voor zowel de directie als ons personeel die gebruikt maakt van de bedrijfswagens privé [sic]’’  

- D. Plender, Bedrijfsleider

 

A&M Wegenbouw

“Overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk.”

- S. akkermans, Projectleider

 

Vink Schilderwerken & Bouwonderhoud

“We zijn indertijd begonnen met een systeem voor de belastingdienst.

Inmiddels zijn alle auto’s voorzien van een zelfde abax systeem wat in aanschaf veel voordeliger is dan ons oude systeem. Contact met onze ABAX vertegenwoordiger wordt als erg plezierig ervaren en alles loopt zoals afgesproken. ‘’ 

- R. Spijkerboer, Directeur  

 

Mulder’s Cleaning

“Bedankt voor de rittenregistratie. ‘thumbs up’ Tobbie Garpeh‘’  - Mulders Cleaning

- Mulder's Cleaning