Verhuurbedrijven

Het verhuren van uw materieel, machines en voertuigen kan winstgevend zijn. Maar het brengt ook een risico met zich mee. De klant kan uw verhuurde bezit misbruiken en niet de gebruiksvoorwaarden uit de overeenkomst naleven. Als gevolg hiervan zal uw wagenpark vaker onderhoudsbeurten nodig hebben, wat direct gevolgen heeft op de winst die u behaald. Het ABAX-systeem informeert u over de inzet en gebruik van uw materieel, machines en voertuigen. Met deze informatie kunt u accurate documentatie bijhouden en correcte en complete facturatie aanleveren bij uw klanten. Mocht het nodig zijn dan kan er een automatische GPS-tracker worden geactiveerd, die u helpt met het achterhalen van uw waardevol bezit.

HANDIGE TOOLS

ABAX Usage logging

Monitort het gebruik, de frequentie en het moment van inzet van uw materieel en daarmee beschermt het tegen onbevoegd gebruik.

ABAX Service Notification

Het systeem herinnert u aan servicebeurten, zodat u deze ruim van tevoren kunt inplannen.

ABAX Report Package

Alle rapporten zijn opgesteld op basis van klantbehoeftes en volledig aangepast aan de huidige wet- en regelgeving.

 

AANBEVOLEN ABAX-PRODUCTEN 

ABAX Equipment Control

Premium pakket 

Lees meer

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN? 

Practical Car and Van Rental Milton Keynes, Verenigd Koninkrijk

''We would recommend this product to anyone who is looking to safeguard there [sic] vehicles, it has helped us save money already on costs and i'm sure it will continue to do so in the future'' 

(We bevelen iedereen die zijn voertuigen wil veiligstellen dit product aan, het heeft ons nu al geldbespaard en ik ben er zeker van dat de besparingen ook in de toekomst door blijven gaan) 

- Chris Sawyer, Rental Manager