Verhuurbedrijven

Wilt u het risico beperken als u voertuigen en gereedschap verhuurt? Met ABAX Equipment Control heeft u altijd controle over uw bezittingen.

Het verhuren van materieel, machines en voertuigen kan winstgevend zijn, maar het brengt ook een risico met zich mee. Het is moeilijk na te gaan hoe er wordt omgegaan met uw spullen en of de gebruiksvoorwaarden uit de overeenkomst nageleefd worden.

ABAX Equipment Control informeert u over de inzet en het gebruik van uw materieel, machines en voertuigen. Ook kan onderhoud gepland worden, gebaseerd op daadwerkelijk gebruik. Bovendien kan zoekgeraakt gereedschap en materieel teruggevonden worden.

ABAX Triplog helpt u als het gaat om nauwkeurige documentatie omtrent zaken zoals rittenregistratie, kilometervergoeding en facturatie. 

AANBEVOLEN ABAX-PRODUCTEN
HANDIGE TOOLS
WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

ABAX Triplog

  • You've got this
  • We've got this
  • ABAX has this

Lees meer

ABAX Equipment Control

Where was it 

Lees meer

ABAX Fleet Control

Toont realtime de locaties van al uw voertuigen, met een ABAX-unit, op een digitale kaart.

ABAX Usage Logging

Monitort het gebruik, de frequentie en het moment van inzet van uw materieel en daarmee beschermt het tegen onbevoegd gebruik.

ABAX Report Package

Alle rapporten zijn opgesteld op basis van klantbehoeftes en volledig aangepast aan de huidige wet- en regelgeving.

ABAX Service notification

Herinnert u aan komende onderhoudsbeurten, zodat u dit ruim van tevoren kunt plannen. 

Practical Car and Van Rental Milton Keynes, Verenigd Koninkrijk

''We would recommend this product to anyone who is looking to safeguard there [sic] vehicles, it has helped us save money already on costs and i'm sure it will continue to do so in the future'' 

(We bevelen iedereen die zijn voertuigen wil veiligstellen dit product aan, het heeft ons nu al geldbespaard en ik ben er zeker van dat de besparingen ook in de toekomst door blijven gaan) 

- Chris Sawyer, Rental Manager